alap csomag: 

Diagnosztika, és gyors beavatkozás

 

Kiknek?


Olyan vállalkozásoknak, csoportoknak akik szeretnének elkezdeni dolgozni a csoport csapattá formálásán.


Hogyan?

 
A tréningnap első felében a pszichológus tréner szabad paintballos játékok valamint egyéb feladatok alapján felméri a helyzetet és felállítja és grafikonon felrajzolja a csapat profilját. A profil alapján sorrendet állít fel a fejlesztendő területek között, amennyiben igény van rá a vezetőséggel ezt egyezteti. A nap második felében a legfontosabbnak ítélt fejlesztendő területre hatással lévő irányított, speciálisan erre a célra fejlesztett játékokkal kezdi meg a csapattal a munkát. A szokásos kibeszélős tréningek helyett itt valódi feladatokkal szembesülnek a csoport tagjai, melyekre valódi válaszokat kell adniuk. A tréner értékeli a munkájukat, és a látottak fényében irányítja, instruálja a csapatot, és vezeti őket további játékok felé.  
 
A nap lezárásaként kiértékeli és a csapattal megbeszéli a tapasztaltakat. Fontos részét képezi anapnak ez a szakasz, mely során a résztvevőkben tudatosul a tréning szituációk célja, az elért eredmények valamint a kialakult változások. A megélt szituációkra való verbális reflexió elősegíti ezt a tudatosodást és a kapottak feldolgozását. A csapat tanácsokat kap arra nézve, hogy a felismert megoldásokat hogyan tudja a mindennapi életbe beépíteni. Utánkövetés: a tréninget követő héten a vezetőség írásban megkapja a pszichológus által felállított csoportprofilt, a tréningen látottak kiértékelését, és egy javasolt további fejlesztési tervet.
 

Időtartam, helyszín, ellátás:

Létszám és időjárás függően beltéren a paintball Barlangban vagy kültéren a Tököli reptéren lévő paintball pályán zajlik a tréning.
A résztvevők teljes ellátást kapnak, valamint minden felszerelést biztosítunk számukra.
A tréning nap időtartama 8 óra, 9-17h között.
 

 

közepes csomag: 

Adott problémafókuszú megoldások

 

Kiknek?

 
Olyan vállalkozásoknak, akik vagy már részt vettek az alap tréningnapon, vagy más forrásból pontosan tudják milyen megoldandó problémára, fejlesztendő területre szeretnének fókuszálni. Például: távoli osztályoknak kell együttműködniük egy új projekten. 
 

Hogyan?

 
A tréningnap első felében a pszichológus tréner átbeszéli a csapattal a nap célját, meghatározzák a problémafókuszt szükség esetén pontosítják, szűkítik a célokat. Felvezetésként néhány kör szabad paintball játék, mely alapján ha szükséges, még pontosabb képet kapni a nap feladatairól. A szabad játék után az adott problémára kidolgozott 6-8 féle paintball játéktipus és ezeket kiegészítő egyéb szituációs gyakorlatok során jutnak el a résztvevők a jó megoldásokhoz. A tréner folyamatosan irányítja a szituációkat, beavatkozik ahol szükséges, instrukciókat ad. A feladatok sorrendjét és fajtáját az előzőekben látott teljesítmény határozza meg, teljesen csapatra és problémára szabott, nem megismételhető programot kapnak a résztvevők. A tréning lezárásaként a csapattagokkal közösen kiértékelik a napot, visszatekintenek a meghatározott célokra, mit sikerült elérni, milyen új megoldási módokat sikerült láttatni, esetleg milyen új problémák kerültek felszínre. A kiértékelés és a tapasztalatok megosztása, a verbalizáció fontos része a programnak, hiszen ezáltal tudatosul a változás, valamint segíti a feldolgozást és a mindennapi életbe való beépítését a megélteknek.  
 

Utánkövetés:

 
A tréninget követő héten a vezetőség írásban megkapja a pszichológus által összeállított értékelését a tréningnek és a csapatnak, valamint egy javasolt további fejlesztési tervet, amennyiben szükség van rá.
 

Időtartam, helyszín, ellátás:

Létszám és időjárás függően beltéren a paintball Barlangban vagy kültéren a Tököli reptéren lévő paintball pályán zajlik a tréning.
A résztvevők teljes ellátást kapnak, valamint minden felszerelést biztosítunk számukra.
A tréning nap időtartama 8 óra, 9-17h között.
 

 

+extra csomag:

tréningsorozat  - kérje ajánlatunkat!

közép/felsővezetői fejlesztő csomag - kérje ajánlatunkat!