Szeretne kitörni a hagyományos tréningek világából? Unja, és nem tartja hatékonynak a flipchart tábla előtti bohóckodást? Valódi problémafelvetéseket és megoldást szeretne? Úgy, hogy mindeközben a munkatársak jól érzik magukat, és bónuszként az egészségükkel is törődik? Jó helyen jár.

 

Leszámolunk az unalmas tréningekkel és a “csapat összekovácsoló” pénzkidobással!

 

Tréningmódszerünkben a hagyományos pszichológia megoldásaihoz a paintballt, mint eszközt alkalmazzuk.


Hogyan?

Felállítjuk cége, csapata pszichológiai profilját. Mik az erősségek, és mik a fejlesztendő területek. Ezek alapján meghatározzuk a probléma-fókuszokat.

Ezek lehetnek: kommunikáció fejlesztése, stratégiai gondolkodás, távoli munkatársak viszonyának, együttműködésének javítása, vezetői attitűdfejlesztés, bizalomépítés, új kollégák integrálása, kríziskezelés.

A diagnózis alapján összeállítjuk a csapatra szabott tréningprogramot.
A különböző fejlesztendő területek láttatására speciálisan fejlesztett játékokat játszatunk. A munkatársak aktív részvételével kielemezzük a nyilvánvaló problémákat, majd anélkül, hogy megpróbálnánk tudatos megoldásokat találtatni velük, pszichológus trénerünk a csapatra szabott feladatokkal lépésről lépésre vezeti a résztvevőket a jó megoldások felé.

A hagyományos tréningek során a munkatársak előre tudják mi a jó válasz, és valódi változás legtöbb esetben nem érhető el, mert a jó benyomás érdekében mindenki azt mondja, amit jónak gondol. 

A programunk során a mindennapi íróasztali helyzetből kiszakítva, játékos szituációban a résztvevők valódi reakciói ismerhetők meg. Ahogyan igazából viselkednek, nem pedig megfelelés irányította válaszokat kapunk.

A pszichológus fejlesztette és irányította feladatokban szinte észrevétlenül jut el a csapat a problémától a megoldásig. A tréningnap a tapasztalatok és jó megoldások tudatosítása céljából egy közös megbeszéléssel, elemzéssel zárul.

A program után írásban átadjuk a céges profilozást, a javasolt fejlesztéseket, további tréningeket, illetve az elvégzett feladatokat, elért eredményeket tartalmazó pszichológiai elemzést.

 

MIÉRT ÉRI MEG MINKET VÁLASZTANI?

  • diagnózis
  • megoldás
  • élmény
  • +1 egészség